x
Toggle Content Register or Login  -  May 28, 2017, 12:20 pm
Toggle Content User Info

Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: Cindyhead
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 1841

People Online:
Members: 0
Visitors: 98
Total: 98
Who Is Where:
 Visitors:
01: Community Forums
02: Community Forums
03: Community Forums
04: Photo Gallery
05: Community Forums
06: Community Forums
07: Community Forums
08: Community Forums
09: Community Forums
10: Community Forums
11: Community Forums
12: Community Forums
13: Photo Gallery
14: Community Forums
15: Community Forums
16: Community Forums
17: Home
18: Photo Gallery
19: Statistics
20: Photo Gallery
21: Community Forums
22: Community Forums
23: Community Forums
24: Community Forums
25: Community Forums
26: Community Forums
27: Community Forums
28: Community Forums
29: Community Forums
30: Community Forums
31: Community Forums
32: Community Forums
33: Statistics
34: Statistics
35: Community Forums
36: Community Forums
37: Community Forums
38: Community Forums
39: Community Forums
40: Statistics
41: Community Forums
42: Photo Gallery
43: Community Forums
44: Community Forums
45: Community Forums
46: Community Forums
47: Community Forums
48: Community Forums
49: Community Forums
50: Community Forums
51: Community Forums
52: Community Forums
53: Community Forums
54: Community Forums
55: My Account
56: Community Forums
57: Community Forums
58: Community Forums
59: Community Forums
60: Community Forums
61: Community Forums
62: Community Forums
63: Community Forums
64: Community Forums
65: Stories Archive
66: Community Forums
67: Community Forums
68: Community Forums
69: Stories Archive
70: Community Forums
71: Community Forums
72: Community Forums
73: Photo Gallery
74: Community Forums
75: Community Forums
76: Community Forums
77: Community Forums
78: Community Forums
79: Community Forums
80: Community Forums
81: Community Forums
82: Community Forums
83: Community Forums
84: Community Forums
85: Community Forums
86: My Account
87: Photo Gallery
88: Community Forums
89: Community Forums
90: Community Forums
91: Community Forums
92: Community Forums
93: Community Forums
94: Community Forums
95: Community Forums
96: Community Forums
97: Community Forums
98: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!
Toggle Content Main Menu
Toggle Content Last Posts
Last 10 Forum Messages

Vuozzo Surname
Last post by Biff83 in About Us on Apr 29, 2017 at 19:15:44

Translate Do(edited)ent
Last post by Italysearcher in Translations on Apr 17, 2017 at 16:08:33

Ghio in Portovenere
Last post by Marko in Southern Italy on Mar 14, 2017 at 17:31:06

Birth Record for GGF and GGM
Last post by debbiemfit in Northern Italy on Mar 12, 2017 at 21:49:52

Calabria Record
Last post by JoeBlack36 in Southern Italy on Mar 11, 2017 at 15:53:00

Cassivi from Ragusa
Last post by Italysearcher in Southern Italy on Feb 28, 2017 at 16:54:25

FONTANA-PENSA marriage between 1800 and 1814 in Como
Last post by denby in Northern Italy on Feb 27, 2017 at 00:00:12

Online Vital Records
Last post by debbiemfit in General Discussion Groups on Feb 26, 2017 at 21:15:51

Help finding city
Last post by Italysearcher in Southern Italy on Feb 05, 2017 at 11:10:06

Audino Birth Certificate - Benestare
Last post by drusilla in Where do I begin? on Jan 27, 2017 at 00:23:52

Toggle Content Help Support this Site
Please support GentediMareGenealogy
Help us by supporting the future development of this site, or simply to say thank you.
Toggle Content EStore
Community Forums › Memories and Guides › PC Info and Guides › No sound

     Forum FAQ   Search   Log in to check your private messages   Login  
No sound
For help with tech support and programs

Post new topic   Reply to topic    Forum Index PC Info and Guides Printer Friendly Page

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Emmy
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Jul 11, 2007
Posts: 1000
Location: Scotland

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 5:34 pm    Post subject: No sound Reply with quote

Can anyone come up with a solution to my problem please. I have almost no sound (the sound is very very faint) when I try to play Y tube or any of my folders in my music folder.
It is not on mute. I have gone into the control panel and into the 'sound' folder and on the first panel the pointer is at low when I move it to high and then say OK it just goes back to low again. No matter what variation I try this pointer always returns to 'low' any idea what I'm doing wrong ?
Emmy neclord

_________________
Lady Emmy
Back to top
View user's profile
nuccia
Admin
Admin


Joined: Jul 10, 2007
Posts: 4360
Location: Toronto, Ontario, Canada

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 8:00 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

emmy..what operating system are you using? I had this problem with VISTA and my new headset.

_________________
nuccia
Italian Surname Database

Calabria Exchange
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Emmy
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Jul 11, 2007
Posts: 1000
Location: Scotland

PostPosted: Thu Mar 27, 2008 9:55 am    Post subject: Re: No sound Reply with quote

I've got windows XP and I havent installed anything new except a new usb port. All it says on the speakers and the box where its all connected is 'Cambridge Soundworks' no other information is available.
Emmy

_________________
Lady Emmy
Back to top
View user's profile
Carole
Admin
Admin


Joined: Jul 10, 2007
Posts: 1662
Location: Valtellina - Near Lake Como

PostPosted: Thu Mar 27, 2008 12:20 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Emmy wrote:
I've got windows XP and I havent installed anything new except a new usb port. All it says on the speakers and the box where its all connected is 'Cambridge Soundworks' no other information is available.
Emmy

Just a thought Emmy - when you adjust the slider for the volume and click OK and it then returns to where it was before - before you click on OK did you click on 'APPLY' first.... controls like this usually have the Apply, followed by the OK!

_________________

Researching: EDMED, SAVILL, TYSON, NEWCOMBE, STAPLETON, GUNTER, STAPLES
If you think education is expensive -try ignorance!

>Expats in Italy<
Come and join 'Dork and Friends'! >New Blog<
Back to top
View user's profile
Emmy
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Jul 11, 2007
Posts: 1000
Location: Scotland

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 12:52 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Have already tried that too Carole and it makes no difference, but thanks for trying to help
Emmy

_________________
Lady Emmy
Back to top
View user's profile
BillieDeKid
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Oct 26, 2007
Posts: 1221
Location: Illinois

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 2:50 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Hi Emmy

Go to control panel and select sounds and audio. Check to make sure mute is not selected next select speaker volume you will see a selection for restore defaults.....select that and then apply (if applicable) then ok. Reboot and see if that fixes it.

_________________
Elizabeth
Brognaturo On Line
Brognaturo Civil Records
Mangiardi, Tedeschi/Tedesco, Zangari, Coda, DeFrancesco, Ierulli, Bava, Daniele, Valente
Back to top
View user's profile
nuccia
Admin
Admin


Joined: Jul 10, 2007
Posts: 4360
Location: Toronto, Ontario, Canada

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 2:56 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

My solution is this...

1. Unplug the PC
2. Open front door and check for children, pets, etc.
3. Throw PC into oncoming traffic like this: neclord

You will never have to worry about sound again! Trust me on this one. hide

_________________
nuccia
Italian Surname Database

Calabria Exchange
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Emmy
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Jul 11, 2007
Posts: 1000
Location: Scotland

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 4:11 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Hi Elizabeth
I've tried that before too and when I move the pointer to high when I choose apply then ok they still go back to low GGrrr!!! neclord neclord neclord

Nuccia I think you have hit 'the nail on the head' Maybe I'll just take a hammer and give everything a bash or shout a few choice words at this ???!!-- neclord and maybe then it will shout back at me.
Wink Maybe this is a Scottish computer and doesnt like listening to Italian songs Wink GGrrr
Thanks to everyone for trying to help this frustrated old wifie!!
Emmy

_________________
Lady Emmy
Back to top
View user's profile
rfornal
Mod
Mod


Joined: Jul 09, 2007
Posts: 138
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 3:45 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Check the volume on any software you have installed that controls volume ... ie. Windows Media Player, PowerDVD.

Sometimes they interact with the volume control in XP.

Also check Control Panel | Sounds and Audio Devices | Volume and Audio Tabs ... and check (Volume | Speaker Settings | Advanced) that your speaker arrangement is selected - Desktop stereo speakers?

_________________
Bob Fornal
www.podcastgenealogy.com
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Emmy
V.I.P.
V.I.P.


Joined: Jul 11, 2007
Posts: 1000
Location: Scotland

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 6:45 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

Thanks Bob
I've checked all that but the indicators re the volume settings just keep sliding back to 'low' no matter what combination I try.
I went into control panel then to 'sounds Audio Device Programmes then into sounds.
It has a 'box' there that says 'sound scheme' and at the moment there is nothing written in this box- its coloured blue but there is a drop down choice of either 'no sounds' or 'windows default' should this have 'windows default' in this box?
Be grateful for advice on this Just dont want to try it just in case I lose the sound on my Skype neclord
Emmy

_________________
Lady Emmy
Back to top
View user's profile
nuccia
Admin
Admin


Joined: Jul 10, 2007
Posts: 4360
Location: Toronto, Ontario, Canada

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 8:33 pm    Post subject: Re: No sound Reply with quote

This might sound silly, but why not try uninstalling and reinstalling Flash Player? Something like this happened to me and I went nuts but I went through the home page and tried a few things and was finally able to get sound.

www.adobe.com/shockwav...kwaveFlash

Or even try doing a syste restore to a date when it was working. That might help.

_________________
nuccia
Italian Surname Database

Calabria Exchange
Back to top
View user's profile Visit poster's website
  Page 1 of 1All times are GMT - 4 Hours

Post new topic   Reply to topic    Forum Index PC Info and Guides Printer Friendly Page

  
 
Jump to:  



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Hosted By Site5.com
The logos and trademarks used on this site are the property of Gente di Mare Genealogy.
We are not responsible for comments posted by our users, as they are the opinions of the poster.
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
TCD_ItalianGene © Gente di Mare Genealogy