Click Here to Print Page

Page Topic: URGENT - 'GLITCHES' THREAD
-> Announcements

#16: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: liviomorenoLocation: Rome (Italy) PostPosted: Tue Feb 17, 2009 7:06 am
    ----
Devon wrote:
oops, thought you were talking about the timestamp for a forum topic. The time in the header was showing correctly for me no matter what because I'm in the same timezone as the server. It was pulling the server time.

Fixed. Smile

It seems to be working now! Good Job!

#17: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: CaroleLocation: Valtellina - Near Lake Como PostPosted: Tue Feb 17, 2009 7:38 am
    ----
Thanks Devon....
That now goes to prove that everyone IS wrong when they say I 'don't even know what time of day it is' Wink Now I'm back to seeing it where it should be - I DO!!!
kiss

#18: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: nucciaLocation: Toronto, Ontario, Canada PostPosted: Tue Feb 17, 2009 3:03 pm
    ----
I only have one problem. Whenever there is an SQL error, I get the notification on my email. I am still getting a few several times a day which means that people (or bots) are having trouble accessing the forum during that time.

This has been going on since the server began it's upgrades so is this a server related issue and should I put a ticket in?

#19: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: ElevenLocation: New York PostPosted: Tue Feb 17, 2009 4:36 pm
    ----
I have a little problem that I have always had. My private messages always say -1 and there is nothing in there.

#20: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: liviomorenoLocation: Rome (Italy) PostPosted: Tue Feb 17, 2009 4:42 pm
    ----
Eleven wrote:
I have a little problem that I have always had. My private messages always say -1 and there is nothing in there.
I've sent you a Pm to test if yuor msg count increases

#21: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: nucciaLocation: Toronto, Ontario, Canada PostPosted: Tue Feb 17, 2009 8:28 pm
    ----
Eleven wrote:
I have a little problem that I have always had. My private messages always say -1 and there is nothing in there.

That happened to me once. Have you tried purging your inbox and deleting all the PM's?

#22: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: ElevenLocation: New York PostPosted: Wed Feb 18, 2009 12:44 am
    ----
Livios mail made it go to zero. When I got out of the mail..it was -1 again.

I deleted everything in there long ago. It has been like this almost since the beginning.

#23: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: Devon PostPosted: Wed Feb 18, 2009 2:09 am
    ----
I've been informed this was an issue with the old forum version. It was a bug and has been fixed in the upgraded version (which this site is now using). Hopefully if the -1 is reset to 0 it should fix it. Only an admin can reset it by going into the database and editing the waiting_message_count field for each user. It's not something you can fix by deleting all your pm's or anything like that.

If anyone else has an incorrect value of New Private Messages showing up please speak up so it can be fixed otherwise it will always show the incorrect value.

There were only 2 users which had a -1 value so no big deal there. I've reset them to 0. Eleven it should show 0 for you now.
fixed

#24: Re: URGENT - 'GLITCHES' THREAD Author: ElevenLocation: New York PostPosted: Wed Feb 18, 2009 3:33 am
    ----
Yes..it shows zero now. Thank you very much.



-> Announcements

All times are GMT - 4 Hours

Go to page Previous  1, 2  :| |:
Page 2 of 2