Click Here to Print Page

Page Topic: Help!!!
-> PC Info and Guides

#1: Help!!! Author: JamesBiancoLocation: Westfield, MA. PostPosted: Sat Dec 22, 2007 11:09 am
    ----
I am trying to work with my links page and while everything looks great in Firefox, when loaded using Internet Explorer it is a mess.


www.cariniexchange.com...ge_002.htm

Does anyone know how to fix this?

I was adding links today and everything looked great until I tried IE.

I have been trying to link all my friends here and something went really wonky.

Thanks
Jim

#2: Re: Help!!! Author: Cathy PostPosted: Sat Dec 22, 2007 1:31 pm
    ----
Yikes, Jim! That does look a mess in IE. I am new to html & xhtm but I am hoping Nuccia or Bob can help you. By the way, thanks for adding my link.

#3: Re: Help!!! Author: Poipu04Location: Connecticut PostPosted: Sun Dec 23, 2007 4:13 am
    ----
Thanks for adding my link too! It is very much an honor to be added to your site.

#4: Re: Help!!! Author: nucciaLocation: Toronto, Ontario, Canada PostPosted: Sun Dec 23, 2007 10:35 pm
    ----
I just saw this! Let me have a look and see if I can help

#5: Re: Help!!! Author: JamesBiancoLocation: Westfield, MA. PostPosted: Mon Dec 24, 2007 1:23 am
    ----
Thanks Nuccia! I am really upset this isn't working in IE.

*grrr*

#6: Re: Help!!! Author: nucciaLocation: Toronto, Ontario, Canada PostPosted: Mon Dec 24, 2007 1:25 am
    ----
James,
I think I've figured most of it out. Will send you the code.

#7: Re: Help!!! Author: JamesBiancoLocation: Westfield, MA. PostPosted: Mon Dec 24, 2007 1:26 am
    ----
kiss

Thanks!



-> PC Info and Guides

All times are GMT - 4 Hours

Page 1 of 1